Robert Jan de Valk
Robert Jan de ValkSEO expert
Een website kan er nog zo goed uit zien, maar wanneer deze niet gevonden wordt door je klanten zal dit geen toevoeging zijn voor je bedrijf. Zoekmachineoptimalisatie, ook wel SEO genoemd, om in zoekmachines zoals Google goed gevonden te worden heeft mij altijd gefascineerd.
Augustus 2015 ben in afgestudeerd in Small Business & Retail Management aan de Stenden Hogeschool in Leeuwarden. Naast mijn studie heb ik altijd zelf meerdere webshops onderhouden. Hier heb ik het belang geleerd van een goed geoptimaliseerde website. Graag zet ik mijn kennis en ervaring in om het maximale uit uw website te halen en goed gevonden te worden door uw (potentiële) klanten. Bent u geïnteresseerd? Stuur mij gerust een mailtje.
Erol Bakir
Erol BakirWebontwikkelaar
Het ontwikkelen van websites en applicaties is iets wat ik met volle passie doe. Ook mijn studie sluit aan bij mijn leergierige karakter. Ik ben onlangs afgestudeerd van de opleiding Communicatie Multimedia en Design aan de NHL in Leeuwarden.
Naast mij studie kun je mij geregeld vinden in het buitenland. Ik hou van reizen en het bezoeken van steden. Af en toe een drankje doen met vrienden staat ook hoog op mijn lijstje van activiteiten die ik graag doe.
Mocht je nog met vragen zitten of ben je gewoon nieuwsgierig en wil je nog wat dingen weten, stel dan gerust je vraag via de mail of een social media kanaal.

Onze passie!

Wij maken websites waar jij van droomt & hanteren transparante diensten en kosten. Deze combinatie zorgt ervoor dat jij met een gerust gevoel verder kunt.

0%
Web ontwikkeling.
0%
Hosting
0%
Wordpress
0%
SEO Optimalisatie
0%
Webshop
0%
Ondersteuning

Profiteer nu het nog kan!

50% Korting voor de eerste tien opdrachtgevers.

Wij maken het internet een beetje ‘mooier’ en gebruiksvriendelijker.
Wij geloven dat iedereen een website verdient die perfect weerspiegelt waar ze voor staan, en hiermee kunnen bijdragen aan de groei hiervan.
Samen hebben wij al meer dan 11 jaar ervaring in het maken en onderhouden van websites. Denk hierbij niet alleen aan WordPress websites, ook grote webshops behoren tot onze expertise.
Wij geloven dat iedereen een website verdient die perfect aansluit bij de wensen van de opdrachtgever, en hiermee kunnen bijdragen aan de groei en naamsbekendheid van het bedrijf of persoon.

Dit is webfbrk.nl

Geïnteresseerd geworden in wat wij doen of wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

NEEM CONTACT OP